Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Referee department: “Doelpunt van Balanta tegen Sint-Truiden onterecht afgekeurd”

Club BruggeHet doelpunt van Club-middenvelder Eder Balanta in de 66e minuut op bezoek bij STVV afgelopen zaterdag werd onterecht afgekeurd. De VAR had op dat moment niet moeten tussenkomen, oordeelt het Referee Department van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) maandag. "Er ging slechts een normaal, fysiek contact aan vooraf."

11 reacties

  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Daar heb je het ! Mijnheer Laforge in het busje wist het beter. Scheidsrechter D’Hondt had direct gelijk (keurde de goal goed). Gelukkig heeft Rica dan nog gescoord.
  • Ken Delespierre

    4 jaar geleden
    Die VAR Mocht al 100 jaar bestaan van mij.. ik ken zo een ploeg die op het einde van de match altijd gratis penalty’s kreeg, desnoods tot de achterstand was weggewerkt! Eens duiken en hupla penalty.. Ze zijn zelf aan 34 titels geraakt op die manier!
  • St V riel

    4 jaar geleden
    Ulrike, hij plant wel zijn voorarm in de nek van de verdediger. Maar het zal in het vervolg de scheidsen laten twijfelen om in het nadeel van het grote brugge te beslissen.
  • Wim Veirman

    4 jaar geleden
    @Katrien Caers: Brugse lobby heeft weer overuren gedraaid? Dan was de goal niet eens afgekeurd geweest. Deze uitspraak verandert niets aan de uitslag en is gewoon de waarheid. Maar uw deskundigheid hier terzake is natuurlijk veel groter dan die van het Referee Department en ik stel dan ook voor dat U vanaf nu alle beslissingen evalueert en de VAR en het RD eens toont hoe het moet.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Bij voetbal wordt er getrokken en gesleurd, dat het soms ontkleden lijkt. Dan is er niks aan de hand. De koppende speler van Bruggen duwt wel twee spelers voor zich uit, waardoor ze niet meer kunnen deelnemen aan de actie. Obstructie of hoe heet zo iets.