Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

IN BEELD. BV’s krijgen geen ‘Genoeg’ van Yentl Keuppens haar derde boek

ShowbizzMaandagavond stelde ‘Pink Ambition’-gezicht en influencer Yentl Keuppens haar derde boek ‘Genoeg’ voor. Yentl vertelt over de tijd die ze doorbracht in een eetkliniek. Via haar boek hoopt Yentl om mensen met een eetstoornis te inspireren om zich professioneel te laten begeleiden. Een nobel doel, waar ook onze BV’s graag voor buiten komen.

1 reactie

  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Daar staan ze weer hoor al die bv’s die extra subsidies willen maar weeral op de eerste plaats staan om hun gratis gekregen boek in ontvangst te nemen. Schandalig
  1. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Play
    Showbizz

    Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.
  2. KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen
    Play
    Celebrities

    KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen

    Justin Timberlake (43) heeft z'n ‘Forget Tomorrow World Tour’ afgetrapt in Vancouver. Vooral het zwevende podium van de zanger deed de monden openvallen bij heel wat fans. Terwijl hij z'n hit ‘Mirrors’ zong, zat Timberlake vast in een veiligheidsharnas op een platform dat heen en weer schommelde. Op het einde van het nummer klapte het podium weer dicht. “Straf dat hij niet naar beneden is gedonderd", klonk het bij de fans. Op 3 en 4 augustus toont de zanger z'n kunstjes in het Antwerpse Sportpaleis.