Tweede ongeval met vluchtmisdrijf voor Tanja Dexters
Volledig scherm
PREMIUM
Tweede ongeval met vluchtmisdrijf voor Tanja Dexters © Peter Vanderveken / Dieter Bacquaert

Tanja Dexters’ advocaat weet zeker dat opname in psychiatrie haar zal redden, maar: “Ik kan helaas niet uitsluiten dat ze nog een paar keer hervalt”

ShowbizzNa een verkeersongeval met vluchtmisdrijf heeft Tanja Dexters (42) een nieuw dieptepunt bereikt. En dat beseft ze zelf, want tot aan de kerstvakantie verblijft de getormenteerde ex-Miss België vrijwillig in een psychiatrisch centrum. “Dit is een psychologische problematiek”, zegt haar advocaat Omar Souidi. “Ze wil zich weer Tánja voelen, want ze kreeg sterk het gevoel dat ze zichzelf aan het verliezen was.”

6 reacties

  • Donald Trompet

    4 jaar geleden
    Wel dat is het verschil tussen een gewone werkmens en een BV die krijgen milde straffen en kopen de boel om. Justitie is een bedrijf dat enkel nog aan cash denkt en de dure advocaten spelen het spelletje graag mee omdat ze goed betaald worden.
  • François Nuyts

    4 jaar geleden
    Die advocaat is blijkbaar nog psycholoog ook ...
  • Patrick Huwel

    4 jaar geleden
    In de gevangenis op de afdeling met geinterneerden steken. Alsook geen enkele ruchtbaarheid meer in de pers over haar. Dat zou gepast zijn.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Eigenlijk is Tania een beetje slachtoffer geworden van zichzelf. Een mooie, sportieve, lenige durfal die vele harten sneller deed kloppen maar ook het hare. Eigenlijk heeft zij geen psychiatrie nodig maar wel een man naast haar, die weet hoe ze is en haar van tijd toit tijd terug naar haar mand verwijst. Haar tijd is voorbij, maar als ze dat aanvaardt blijft ze ongetwijfeld "a splendid beauty"
  • Ludwig VdB

    4 jaar geleden
    Al die dingen die als negatief opgesomd worden heeft ze zelf gedaan en als iedereen zo gaat reageren op een breuk met toyboys en heel de santakraam zal onze samenleving nogal een kakofonie worden. Eens een jaar of 10 gewoon gaan werken voor haar boterham zou al heel veel oplossen. Voor mensen met jarenlange problemen is er geen plaats in de psychiatrie maar voor 'madam' moet er direct 1 gecreëerd worden omdat ze weeral maar eens iets uitspookte, een ongeval met vluchtmisdrijf deze keer.