Het Institute Saint-Vincent in Anderlecht.
Volledig scherm
Het Institute Saint-Vincent in Anderlecht. © Marc Baert

Vijf jongeren breken in bij Anderlechtse school en mishandelen leraar: “Hij is getraumatiseerd”

AnderlechtVijf jongeren hebben afgelopen nacht ingebroken in een school in Anderlecht en hebben daar een 57-jarige leraar zwaar mishandeld. De vijf gingen er vervolgens vandoor met de wagen van hun slachtoffer, maar veroorzaakten daarmee een ongeval in Sint-Jans-Molenbeek. Dat meldt het Brussels parket.

9 reacties

  • Leopold Vanhoof

    4 jaar geleden
    Jongeren die misdrijven plegen als volwassenen moeten ook als dusdanig worden berecht, geen vingertje maar straffen. Zo gaan we van kwaad naar erger.
  • Vloebergs Jan

    4 jaar geleden
    mensen die de maatschappij dienen worden steeds meer en meer slachtoffer van geweld, wat gaat de regering hier aan doen, stem eens wetten die zulke misdrijven serieus straffen zonder vervroegd vrij te komen en alle schade te laten betalen. Die gasten gaan de maatschappij nog veel geld kosten en nooit iets opbrengen. Veel beterschap aan alle mensen van zinloos geweld.
  • Claudia Rosseel

    4 jaar geleden
    Het trauma van die man zou wel eens langer kunnen duren en zwaarder kunnen wegen dan de straf van degenen die het veroorzaakten.
  • Roger Geens

    4 jaar geleden
    Oppakken als men kan ,vastzetten ,snelrecht toepassen en ook na veroordeling in de cel en eerst vrijlaten nadat alle kosten worden betaald .Die soort zal wel nadenken .
  • Rachel Cousse

    4 jaar geleden
    Wanneer gaan er eens echte gevangenisstraffen komen voor criminelen hier in ons zielig landje, ipv crèches voor dat soort uitschot ?! Ze lachen ons hier allemaal vierkant uit, vooral het gerecht. Het wordt hoog tijd dat iemand anders het voor't zeggen krijgt, niemand is nog veilig, behalve het uitschot zelf, die worden hier beschermd en in de watten gelegd.... Sterkte aan die leraar, en veel goede moed.