RV
Volledig scherm
PREMIUM
RV © Jeff Hoeyberghs bij KVHV.

Nee, de KVHV vindt de uitspraken van Jeff Hoeyberghs niet fout: “Aan taboe doen we niet”

Nee, de Gentse afdeling van het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) vindt niet dat het een misrekening was Jeff Hoeyberghs een forum te geven. Integendeel, de club van rechtse studenten is er zelfs trots op. “Aan taboe doen we niet.” Is het daarom dat hun huidige leiders transgenders een afwijking vinden en de voordelen van de kolonisering willen benadrukken nadat Afrikaanse meisjes op Pukkelpop belaagd werden?

20 reacties

  • Robert De Fruytier

    4 jaar geleden
    Toch nog mensen die aan vrije meningsuiting doen,en zich niets aantrekken van politieke correctheid.Bravo,want politieke correctheid in een begin van dictatuur;wij hebben nog altijd het recht van vrije meningsuiting tot spijt van wie er anders over denkt.Weg met dictatuur,men ziet elders in de wereld waartoe dit leidt,en geleid heeft!
  • ann cumptich

    4 jaar geleden
    Ergens heeft hij wel gelijk en wie zonder zonde is werpe de eerste steen. En neen, ik ben niet zo eentje maar de waarheid mag gezegd worden.
  • RENE LENAERTS

    4 jaar geleden
    En als we deze gekke professor eens straal zouden negeren? Wellicht is dat een wrede straf voor hem.
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Terecht want "Vrijheid van Meningsuiting" is één der "Rechten vd Mens", dus helemaal niet beperkt tot .....de "Rechten vd Politiek-Correcte Mens"
  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Jeff zegt het veel te ruw en recht voor de raap. Maar in wat hij zegt schuilt toch heel wat waarheid. Alleen de juiste verpakking ontbreekt.