Hillary Clinton.
Volledig scherm
Hillary Clinton. © AFP

Zou ze toch nog? Hillary Clinton klopt in poll van Harvard alle andere Democratische presidentskandidaten

Daags na Thanksgiving zei Hillary Clinton aan Graham Norton dat ze een last minute Democratische kandidaatstelling voor het Amerikaanse presidentschap niet uitsloot. En wat blijkt? Volgens een nieuwe Harvard-poll zou partijgenoot Joe Biden kloppen en meteen helemaal bovenaan staan.

9 reacties

  • Jonas Gent

    4 jaar geleden
    Joe Biden zou op 20% komen, hij haalt nu de 10% zelfs niet, komaan!
  • Danny De Graeve

    4 jaar geleden
    Wordt tijd dat Hillary een andere hobby zoekt.
  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    Karel Tichmann, sinds wanneer verloor Hillary in 2008 (Obama herverkozen)? Wél in 2016 (keuze tussen de pest en de cholera klonk het toen). Maar hoe kan ze "verloren" zijn in 2020? Maar effectief zijn er mensen zoals jij, die zeker weten dat Trump er nog eens 4 jaar bij doet om te doen wat hij in 2016 heeft beloofd, omdat het tot nu toe noegabollen is
  • Don Tessers

    4 jaar geleden
    Clintons zijn niet te vertrouwen, er kleeft wat aan hun handen, voor het strafhekje brengen.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Tijdens de impeachment procedure in de Senaat gaan de Republicans de getuigen oproepen die ze in het House niet mochten oproepen van de Democrats-voorzitter. De Republicans gaan zo de corruptie van Joe en Hunter Biden tot in de kleinste details blootleggen. De impeachment wordt het einde van de politieke carrière van Joe Biden - en dus kiezen de Democrats nu voor de vlucht vooruit: Bloomberg, Clinton of Michelle Obama?