De Russische en Amerikaanse ministers van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov en Mike Pompeo tijdens een gezamenlijke persconferentie.
Volledig scherm
De Russische en Amerikaanse ministers van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov en Mike Pompeo tijdens een gezamenlijke persconferentie. © Photo News

Pompeo waarschuwt Moskou voor "onaanvaardbare" inmenging bij verkiezingen

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft Moskou gewaarschuwd voor "onaanvaardbare" Russische inmenging bij de presidentsverkiezingen in de VS. Dat deed hij tijdens een ontmoeting met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov.

3 reacties

  • Michel Van Limbergen

    4 jaar geleden
    Pompeo en Trump zijn allebei vragende partij!
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Voor de camera's verklaren dat ze geen 'onaanvaardbare' inmenging dulden en achter gesloten deuren verklaren dat inmenging ten gunste van Trump uiteraard 'aanvaardbaar' is.
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Het is wel degelijk bewezen dat er in 2016 Russische beïnvloeding is geweest. Het is alleen niet bewezen dat er rechtstreekse betrokkenheid was met The Donald, hoewel het grootste gedeelte van zijn campagneteam ofwel in de lik is beland ofwel de laan is uitgestuurd. Het is alleen maar zo dat de huidige regering en de republikeinen het zich niet meer kunnen veroorloven dat het deze keer weer gebeurt.