AP
Volledig scherm
© AP

Is het nieuwe lief van Angèle een vrouw? “Niemand is 100% hetero”

ShowbizzEen Frans blad publiceerde foto’s van Angèle (24) die passioneel kust met een andere vrouw. De pers in Frankrijk is er zeker van: de Belgische zangeres is samen met een meisje dat Marie heet en uit Parijs komt. Volgens de tabloids volgt ze een trend, maar seksuologe Kaat Bollen springt in de bres voor de Brusselse artieste. “Niemand is 100% hetero.”

21 reacties

  • Jonas Verbruggen

    4 jaar geleden
    Even zeggen dat de overgrote meerderheid hetero is. En dat is de normaalste zaak.
  • christophe Kemel

    4 jaar geleden
    Maakt voor iemand uit met wie zij samen is. Is het niet elk voor eigen deur vegen enzovoort. Het enige wat volgens mij telt is dat je zelf gelukkig bent en een ander laat leven.
  • marc de Volder

    4 jaar geleden
    Ik ben 100% hetero,simpel. Nadat ik 100% eigendom van de regering ben verklaard,sinds mijn geboorte en nog een tijd na mijn dood,vertellen ze nu hoe ik ben in mijn gevoelens.
  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    In artistieke milieus zien ze veelal enkel zichzelf graag. Relaties zijn daar, nog veel meer dan in niet artistieke milieus, van kortstondige aard. Verliefd zijn is daar heel belangrijk. Als het nieuwe en interessante er af is zoeken ze wat anders. Liefde voelen voor een ander is aandacht hebben voor een ander. En dat is nu net wat ze niet willen, niet kunnen. Ze willen aandacht voor zichzelf van zoveel mogelijk fans die naar hen opkijken.
  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Het is een trend, inderdaad. En als je er aan mee doet ben je een hippe(?) vogel. Ach, als men maar klaar komt zeker?