Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Werken als bewakingsagent: dit moet je zeker weten

JobsDe functie van bewakingsagent staat al jaren op de lijst van knelpuntberoepen. De job kampt met een imagoprobleem, zo blijkt. Nochtans gaat het vaak om boeiende, gevarieerde jobs waar je ten volle je talenten kan inzetten. We ontkrachten de belangrijkste vooroordelen.

5 reacties

  • Georges Merksem

    4 jaar geleden
    Ik heb jaren gewerkt voor G4 , en ik ben daar altijd zeer tevreden geweest, goed loon , en ik had leuke jobs , Ik werkte met de hond . Ik heb er leuke tijden gehad !
  • Jacques Billet

    4 jaar geleden
    Heb vroeger 1989 tot 1994 bij securitas gewerkt steeds onderbetaald ford arbeiders verdienden meer dan geldtransporten. Altijd maar deeltijds contracten en uurrooster veranderde soms tot 3x per dag. Ze hebben toen regelmatig gestaakt omdat ieder jaar kans was dat jij je job verloor. Ieder jaar moesten ze van winkels,banken, bedrijven een bestek opmaken wat het ging kosten voor een jaar. Was concurent goedkoper kregen er een heel pak mensen hun ontslag of minder uren.
  • Jaouad Ghanmi

    4 jaar geleden
    Bullshit ze weigeren continu mensen, telkens door advies van politiecommissaris. Vroeg of laat heeft dat zichzelf gekneld en willen mensen niet naar zo een beroep gaan.
  • Yvan Lindekens

    4 jaar geleden
    Het brutoloon is het enige wat je kan vergelijken, omdat het netto-loon erg sterk kan variëren naargelang de persoonlijke situatie, Stephan Geeroms. Wie de verhouding tussen bruto en netto in zijn specifieke situatie wil kennen hoeft er enkel maar zijn belastingaanslag, zijn loonstaten, zijn attesten vakantiegeld en eindejaarspremie en een zakjapanner bij te halen.
  • Stephan Geeroms

    4 jaar geleden
    Altijd en overal " brutoloon". Hou daar toch mee op. Nettoloon is wat telt. Is ook duidelijker voor de mensen, waaronder mezelf.