BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bogaert (CD&V): "Paars-groen is pest en cholera samen”

"Paars-groen is de pest en cholera samen". Aan het woord is Kamerlid Hendrik Bogaert (CD&V), die zijn voorkeur voor een paars-gele regering in De Ochtend niet onder stoelen of banken stak. Hij belooft "elke lijn" van een paars-groen verhaal "superkritisch te bekijken". Bogaert vindt het ook positief dat de paars-gele piste, na de aanstelling van de nieuwe informateurs, "terug in de match" zit. "Het is de piste die de Vlaamse verkiezingsuitslag het meest reflecteert".

125 reacties

  • geert Verschelde

    4 jaar geleden
    De vorige regering had goeie doelstellingen, maar de personen die in die regering zaten reden te veel voor eigen winkel. De premier was er enkel op uit om zoveel mogelijk persoonlijk contact te onderhouden met andere premiers teneinde zijn Europese droomfunctie te kunnen waar maken. De staatssecretarissen van de CD&V en van de VLD wilden zo graag promoveren naar minister en hebben dus NV-A buitengekieperd om dat te bekomen. Daarna is het tekort op de begroting enorm gestegen.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Er lopen er rond die in bijna alle partijen gezeteld hebben Tom Faes ten lange laatste vonden ze bij SPA onderdak.Hard roepen was het enige dat ze moesten kunnen.Resultaat een partijtje met nog 8 % dromers.
  • Tom Faes

    4 jaar geleden
    Bogaert is zijn overlopen aan het voorbereiden . Wordt het NVA of VB ? Het belangrijkste postje zal beslissen .
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    De reden waarom zoveel Vlamingen Magnette gunstig gezind zijn is dat de Zweedse regering met CDV en NVA er zo een puinhoop heeft gemaakt ondanks zware inspanningen van de gewone man. Gratis bestaat niet zegt men maar blijkbaar wel voor de bedrijven in dit land en zelf meer dan dat
  • Peter Lievens

    4 jaar geleden
    .... mensen zich enkel lopen te beklagen over hun eigen relatieve positie binnen deze neo liberale constellatie en niet langer het systeem an sich in vraag stellen. Ik loop te roepen omdat ik vind dat ik te weinig krijg uit deze mallemolen en heel mijn doen en laten bestaat erin om volop deel te nemen aan dit orgie terwijl het nu net dit streven is die heel deze neo liberale waanzin aan de gang houdt.