Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Daar is Vincent Kompany weer: kapitein van Anderlecht traint opnieuw mee

30 reacties

  • james vroman

    4 jaar geleden
    hun tieners uit de eigen regio kun je gaan bewonderen in de lagere afdelingen vanaf volgende seizoenen als er 2 degelijke eerste klassers worden zal het een groot succes zijn ..
  • Géry Mergaerts

    4 jaar geleden
    Met voetballen stoppen met directe ingang en leg u toe op uw diploma van trainer. Zo kan je nog nuttig zijn voor Anderlecht in de nabije toekomst. Voetballen aan fitte en jongere talenten overlaten. En als je nog zo goed zou zijn als anderen beweren...dan zou je nog steeds in Engeland zitten ipv de platte Belgische competitie vol van overroepen spelers...!!
  • Nathalie Clauwaert

    4 jaar geleden
    @Dirk Jansen, kan goed zijn wat je zegt maar denk eraan, er moeten resultaten komen en PO1 is veraf. Volgend jaar geen Europa zijn er geen inkomsten ook en komen er geldproblemen. Er moet nu gehandeld worden en knopen doorgehakt. Vind het steeds zo jammer voor de supporters, dat zijn de echte verliezers door elke week in de kou op appèl te zijn. 't Wordt tijd dat zij eens van zich laten horen.
  • Dirk Jansen

    4 jaar geleden
    Anderlecht is de enige ploeg in de competitie die durft spelen met hun beloften elftal , en ik vind dat ze goeie resultaten boeken ook voor een ploeg in opbouw met hun jonkies en kompany zijn doel zal zeker lukken . Hij had het namelijk ook voorspeld dat het eerste jaar zeer moeilijk ging zijn .
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Volgens vele criticasters hier is Kompany een overroepen speler, niks toevoegen etc.etc. Terwijl ze bij Man.City ( een miljoenenclub) Kompany juist missen. En in de Belgische en Nederlandse competitie moet een voetballer makkelijk tot zijn 40e kunnen voetballen. Het is een competitie van subtoppers.