Berend 'Ben' Hollander (16) en zijn broertje Matthew (13) stierven in afzonderlijke ziekenhuizen aan hun verwondingen die ze opliepen bij de uitbarsting van de vulkaan op White Island afgelopen maandag.
Volledig scherm
Berend 'Ben' Hollander (16) en zijn broertje Matthew (13) stierven in afzonderlijke ziekenhuizen aan hun verwondingen die ze opliepen bij de uitbarsting van de vulkaan op White Island afgelopen maandag. © Knox Grammar School Sydney/rv

Australische broers (13 en 16) overleden na vulkaanuitbarsting, ouders nog steeds vermist

Onder de dodelijke slachtoffers van de vulkaanuitbarsting van afgelopen maandag op het Nieuw-Zeelandse eiland Whakaari/White Island zijn ook twee Australische broers uit Sydney. Matthew en Berend ‘Ben’ Hollander, stierven woensdagnacht in verschillende ziekenhuizen. Hun ouders zijn nog steeds vermist. Het dodental van de vulkaanuitbarsting is nu gestegen tot acht.

2 reacties

  • Nick Lersberghe

    4 jaar geleden
    @Rik Tercken Waarom? Een eruptie is deze is uitzondering en de ervaring is enorm leerrijk. Ze weten meestal veel beter waar ze aan beginnen dan zij die nog niet eens weten hoe een vulkaan ineen zit.
  • Rik Tercken

    4 jaar geleden
    Zulke excursies moeten onmiddellijk verboden worden!!! Één geldklopperij!!! Mensen weten niet waaraan ze beginnen!!!