Tomorrowland onthult data ticketverkoop en nieuw thema

De sociale media-kanalen van Tomorrowland kleurden tien dagen lang mysterieus zwart, maar nu is het spannende afwachten voorbij. Het festival onthult eindelijk het thema van komende zomer: ‘The reflection of love’. Voor wie zich daar weinig kan bij voorstellen, lanceerde Tomorrowland ook een teaser.

bpr

“De intense connectie tussen de People of Tomorrow en de bijzondere vereniging van positieve energie over alle landgrenzen heen, brengt magie en een wereldwijde reflectie van licht”, verklaart Tomorrowland zijn keuze.

Daarmee komt dus een einde aan het gissen naar waarom de profielfoto van Tomorrowland op Instagram en Facebook begin december volledig zwart kleurde. Sommige gebruikers wensten het dancefestival “sterkte met het overlijden”, en er zijn ook grafici die zichzelf aanboden om een nieuw logo te ontwerpen. Dat niemand gestorven was, was het enige wat de organisatie wilde zeggen. En de mysterieuze quote: Light travels faster than sound.

Het festival gaat volgende zomer door van 17 tot 19 juli, en van 24 tot 26 juli. Vanaf zaterdag 14 december kan er via een persoonlijk Tomorrowland-account geregistreerd worden om deel te nemen aan de ticketverkoop.

De belangrijkste data

Start voorregistraties : zaterdag 14 december vanaf 17 uur

Burenverkoop : vrijdag 10 & maandag 13 januari

Global Journey Sale : zaterdag 18 januari

Belgian & Worldwide Presale : zaterdag 25 januari

General Ticket Sale : zaterdag 1 februari

Tomorrowland 2020 , ‘The Reflection of Love’ op 17-18-19 juli en 24-25-26 juli.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen