The Pirate Bay is een beruchte website, vooral bekend voor Torrentlinks.
Volledig scherm
The Pirate Bay is een beruchte website, vooral bekend voor Torrentlinks. © ANP XTRA

The Pirate Bay lanceert platform om films en series illegaal te streamen

TV‘The Pirate Bay’, een beruchte torrentsite, test een platform uit waarmee je films en series illegaal kan streamen in  je browser. Het zou dus niet langer nodig zijn om ze eerst te downloaden.

9 reacties

  • Hermans Steven

    4 jaar geleden
    Aangezien Disney+ niet in Europa en Australië te kijken is (buiten Nederland), doen dergelijke sites gouden zaken door ondermeer The Mandalorian te streamen. Daar kun je de mensen niet voor kwalijk nemen, dan moeten ze maar zorgen voor een gelijktijdige wereldwijde release!
  • Cedric Dellasz

    4 jaar geleden
    ah jeffrey ze verdienen miljoenen, zelfs miljarden... dus ja waarom niet
  • Georges Peleman

    4 jaar geleden
    @ James vrooman. Mooi is het ook al niet meer. Een IPhone is sterk verouderd van model. Een Iphone 11 is gelijk aan een samsung S9. Zover liggen ze achter. RAM zeer laag
  • jeffrey gelders

    4 jaar geleden
    vind het ergens wel respectloos om hard werk (films, series, muziek, enz) van zoveel mensen (er werken zoveel mensen aan een productie, vaak nog onderbetaald) gratis illegaal te willen bemachtigen De prijzen van sommigen streaming diensten zijn wel hoog ja maar de meesten vallen mee en het is nu niet dat een paart euros voor een bioscoop kaartje het einde van de wereld betekend hé of je straatarm maakt...
  • james vroman

    4 jaar geleden
    Apple volgt je voortdurend en blokkeert zoveel mogelijk wat niet in hun winkel past ..eerst je portefeuille openen bij Apple...zelfs gratis programma's daar doen ze moeilijk over .. rommel in een mooi jasje .