RTBF
Volledig scherm
© RTBF

Magnette rekent af met De Wever: “N-VA is gevaarlijke partij voor België”

PS-voorzitter Paul Magnette rekent af met Bart De Wever en de N-VA. “Het is een gevaarlijke partij voor België en de sociale zekerheid”, aldus Magnette op de RTBF. Volgens de vorige informateur wou De Wever hem niet opvolgen. “Hij durft niet toegeven dat hij niet in een regering wil stappen, omdat hij geïsoleerd is.”

499 reacties

  • Luc Grootjans

    4 jaar geleden
    Paul Magnette heeft groot gelijk hierin dat hij de nva liever kwijt is dan rijk om mee te regeren, ik zou hetzelfde gedaan hebben mocht ik in Paul Magnette zijn schoenen gestaan hebben en ik ben totaal geen PS-er of SP.A-er maar een PVDA-er daar kom ik eerlijk voor uit, en of ze nu tegen of voor mij zijn maakt me niet uit.
  • Frans CLAERBOUDT

    4 jaar geleden
    Nogal pretentie om als partij die in elk recentelijk corruptieschandaal betrokken was door verrijking van de allerarmsten door zijn mandatarissen zo'n toon aan te slaan m.b.t. sociaal beleid. En hetgeen van die schandalen ooit de media haalde zal ook wel een klein topje van de grote ijsberg zijn. Die denkt dat de Vlaamse bomen om te plukken om Waals wanbeleid te betalen reiken tot in de hemel! Nog een grotere seut dan zijn voorganger.
  • emile deckers

    4 jaar geleden
    Dank u Mijnheer Magnette. Uw uitspraken brengen Vlaams belang en Nv-a bijna aan 50%.De onafhankelijkheid van Vlaanderen is nabij.
  • Henri vanderhoven

    4 jaar geleden
    Het koningshuis heeft hier een dikke vinger in de pap.Zou ik ook doen om mijn hachje te redden.En zag je het ,de NVA keurde de dotatie mee goed. Hypocrieten. Calimiro BDW deed weer onnozel op tv.Neem VB onder de arm,maak tuttemie Rutten minister voor de show of maak BEKE minister van de katholieke kerk en we zijn vertrokken.Maar daar moet je ....aan je lijf voor hebben.
  • Luc Ky54

    4 jaar geleden
    De laatste peiling gezien....een drama voor paars groen.