Baasje Andrea Martinez.
Volledig scherm
Baasje Andrea Martinez. © Local12

Dierenarts geeft verkeerde hond spuitje: “Ik kan alleen maar huilen”

In de Amerikaanse staat Utah is een dierenarts in opspraak geraakt nadat hij per ongeluk de verkeerde hond heeft laten inslapen. De familie van de onfortuinlijke viervoeter is de wanhoop nabij. “Ziggy was ons schatje, het beste vriendje van mijn dochter. Ik kan alleen maar huilen.”

5 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Die zou er bij mij niet goed vanaf komen . Die zou na de grote schadevergoeding zijn praktijk kunnen sluiten. Ok, met het geld komt de vriendschap en de liefde van die hond niet terug. Maar het zou dan wel een les zijn voor de rest van zijn leven.
  • Lydia Appelmans

    4 jaar geleden
    Dat andere baasje had bij de euthanasie moeten zijn, dat mag wél. En dan had ze gezien dat het haar hond niet was. Je laat je beste vriend niet alléén sterven!
  • MYRTHE PASS

    4 jaar geleden
    Daarom is het een goed idee om bij de operatie van je geliefd dier te blijven. Maar spijtig genoeg laten weinig dierenartsen dit toe. Ik heb de meeste operaties van mijn dieren zelf gezien en meegemaakt. Ik kies ook op die manier een dierenarts voor mijn dieren uit. Als eigenaar van je dier, moet je natuurlijk zelf weten of je zo'n operatie aankunt. Als je een opleiding in de verpleegkunde genoot, is dit geen probleem en anders in de wachtkamer wachten tijdens de operatie van je diertje.
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Dirk Rasschaert, chippen is in de USA niet verplicht.
  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    Wordt de chip dan niet gecontroleerd vóór de operatie?