Beide economische grootmachten lijken verdere toenadering te hebben gevonden in het slepende handelsconflict.
Volledig scherm
Beide economische grootmachten lijken verdere toenadering te hebben gevonden in het slepende handelsconflict. © Photo News

“Trump ondertekent handelsdeal met China”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn handtekening gezet onder een voorlopige handelsdeal tussen de Verenigde Staten en China. Dat melden ingewijden aan persbureau Bloomberg. Dat zou betekenen dat nieuwe Amerikaanse importheffingen op meer dan 160 miljard dollar aan Chinese goederen die zondag zouden ingaan, worden opgeschort. Beide economische grootmachten zijn al anderhalf jaar verwikkeld in een stevig handelsdispuut.

12 reacties

  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    zijn handtekening is minder waard dan een scheet in een fles. china is klaar om hem een lesje te leren. een draak beledig je niet ongestraft
  • Wesley Gevaert

    4 jaar geleden
    Amerika heeft serieuze toegevingen moeten doen. Maar dat zal Trump er niet bij vertellen.
  • Meert Dominique

    4 jaar geleden
    De beste president sinds Al Capone. Hij gebruikt dezelfde methodes, chantage en racket. Ondertussen stijgt het aantal arme Amerikanen en de criminaliteit (vooral hate crimes) exponentieel. Happy Holidays.
  • Guy Bevers

    4 jaar geleden
    Blokkeer twitter en Trump is nergens !
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Trump beheerd de huidige economische situatie volledig! Bedenk maar eens de gevolgen, als je morgen de Chinese invoer in België stopt, in Luik komen de pakjes toe, daar gaan iedere dag 900 Chinezen dit verwerken en onze middenstand opdoeken!