Donald Trump Junior gooit met petjes tijdens een verkiezingsrally.
Volledig scherm
Donald Trump Junior gooit met petjes tijdens een verkiezingsrally. © AP

Zoon Trump roept op om Democraten te bestoken met telefoontjes (en vader Trump retweet bericht)

Donald Trump Junior, de oudste zoon van Donald Trump, heeft via Twitter de aanhangers van de Amerikaanse president opgeroepen om parlementsleden van de Democraten te bestoken met telefoongesprekken en tweets. Donald Trump Junior lanceerde zijn oproep via een reeks berichten met daarin de Twitter-profielen en telefoonnummers van 31 Democraten. Vader Trump deelde het bericht.

22 reacties

  • Michel Den Dikke

    4 jaar geleden
    En waarom zou men politiekers geen vragen mogen stellen? Is het een beschermde soort ofzo?
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Trump heeft de slechtste attitude als president OOIT. Nul interesse in kennis / beleid op lange termijn, landen/bondgenoten afdoen als irrelevant, een kans om de wapenproblematiek op te lossen letterlijk laten schieten en in plaats van zich met politieke kwesties bezig te houden op een volwassen manier continu tirades lanceren via twitter / campagnevoeren tussen ja-knikkers ter streling van zijn eigen ego. Hem vertrouwen boven de mening van geleerden, wetenschappers, economici, ... ? Intriest!
  • Willy van craen

    4 jaar geleden
    TRump's hebben voor niemand respect dank zij hun geld en niet wegens hun IQ.
  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    Trump is de eerste president die niet de president is van àlle Amerikanen en daar nog openlijk voor uit komt ook. Het ambt meer dan onwaardig. Hij is er in geslaagd om het land volledig te polariseren, zoals ten tijde van de burgeroorlog. De geschiedenis zal hem catalogeren als de slechtste ooit.
  • marc Deglin

    4 jaar geleden
    zoals Pelosi het deze week nog zei in een intervieuw : wij zijn al met impeachment bezig sinds 22 maanden , dus van de eerste dag dat Trump president werd. Als dit geen vooringenomenheid is ?