Child Focus
Volledig scherm
Child Focus © Child Focus

Vermiste tiener is weer terecht

De 15-jarige P. uit Westmalle werd vrijdag voor het laatst gezien in Antwerpen. Sindsdien ontbrak elk spoor. Child Focus verspreidde een opsporingsbericht dat massaal gedeeld werd op sociale media. Ondertussen laat de politie Voorkempen weten dat P. weer veilig en wel terug thuis is.

4 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Oeffff. Een nachtmerrie met een gelukkige afloop. Honderd redenen om mekaar te koesteren als het kan. De rest is bijzaak.
  • chantal bruyneel

    4 jaar geleden
    Waarom zijn gezicht blurren??? Gisteren stond zijn gezicht hier nog herkenbaar.......
  • Hilde De Winter

    4 jaar geleden
    Hier gebeuren rare dingen ... Hopelijk loopt dit toch goed af . Sterkte voor de familie .
  • Hans Peeters

    4 jaar geleden
    Wéér in Antwerpen? Wat is daar gaande???
  1. “Met Sven Pichal fantaseerde hij twee jaar lang over kindermisbruik”: openbaar ministerie vraagt 7 jaar cel voor Benoit D. (35)
    PREMIUM
    Update

    “Met Sven Pichal fantaseer­de hij twee jaar lang over kindermis­bruik”: openbaar ministerie vraagt 7 jaar cel voor Benoit D. (35)

    Vandaag staat theatermedewerker Benoit D. (35) terecht voor het bezit en de verspreiding van kinderporno. Hij wisselde die beelden uit met radiomaker Sven Pichal (44) en musicalacteur Reuben D.B. (34), maar hij verschijnt nu als eerste van de drie voor de rechtbank. De andere twee verdachten krijgen later elk een apart proces. Benoit D. wordt eveneens beschuldigd van misbruik en verkrachting van twee minderjarige jongens, waarbij één verzwarende omstandigheid wellicht een rol zal spelen in de strafbepaling. Het openbaar ministerie heeft alvast 7 jaar cel gevorderd.
    Antwerpen
  2. Antwerpse haven verliest met Jan Pellens (84) visionair man: “Bedacht als baas van Hessenatie concept van containerterminals aan Schelde”

    Antwerpse haven verliest met Jan Pellens (84) visionair man: “Bedacht als baas van Hessenatie concept van container­ter­mi­nals aan Schelde”

    “Een visionair man, ontzettend belangrijk voor de groei van Antwerpen als containerhaven. Op persoonlijk vlak veeleisend voor zijn medewerkers, maar ook voor zichzelf.” Havenkringen reageren met veel respect op het overlijden van Jan Pellens (84). Hij was in de jaren 80 en 90 de grote man van Hessenatie, het overslagbedrijf dat later – na een fusie met Noord Natie – werd overgenomen door het Singaporese PSA. Pellens was ook geruime tijd voorzitter van AGHA, de voorloper van Alfaport, koepel van werkgeversorganisaties in de Antwerpse haven.
    Antwerpen