Jeff Van Drew, nu nog een Democraat, maar volgens bronnen eerdaags een Republikein.
Volledig scherm
Jeff Van Drew, nu nog een Democraat, maar volgens bronnen eerdaags een Republikein. © AP

“Democraat die gekant is tegen impeachment Trump loopt over naar Republikeinen”

Een Democraat in het Amerikaans Congres die gekant is tegen de poging van zijn partij om president Donald Trump af te zetten, heeft aan zijn medewerkers laten weten dat hij overstapt naar de Republikeinen. Dat bericht de New York Times op gezag van anonieme bronnen die op de hoogte zijn van het gesprek.

11 reacties

  • philippe dierickx

    4 jaar geleden
    Ik hoop en denk dat de 4 jaar lange heksenjacht tegen een zittend VS president als een boemerang zal terugkeren in het gezicht van de haterige onsportieve democraten. Zeker als Trump wordt herverkozen.
  • Jacques Vandevelde

    4 jaar geleden
    Er gaan er nog volgen en zo hoort het als men een menselijke kant heeft zonder haat,nijd,afgunst en jaloezie tegen personen die iets bereikt hebben.
  • an kobe

    4 jaar geleden
    Uiteraard doet hij dat uit eigenbelang. Net zoals de Republikeinen hem ook puur uit eigenbelang steunen. Nog liever hun land ten onder zien gaan dan hun postje te moeten opofferen. Politici pur sang. En de Trumpists vinden het allemaal prima - alles om niet te moeten toegeven dat Trump al zijn beloften gebroken heeft.
  • Gert Martens

    4 jaar geleden
    Er zijn toch nog 'democraten' met gezond verstand. Amerika's economie doet het onder president Trump in tegenstelling tot in de EU zeer goed, wat goed is voor de bevolking. Maar de 'democraten' straffen nog liever de eigen bevolking door de begroting te blokkeren om zo onbeperkt illegalen binnen te kunnen laten. Europa heeft ook een muur nodig zoals president Trump die met succes laat bouwen.
  • Jean De Grande

    4 jaar geleden
    Typisch linkse reactie. Operatie beschadiging is ingezet. Ik wens de man veel sterkte, hij zal het nodig hebben met de meute niets-ontziende gangsters die nu op zijn hielen zit.