Adnan Januzaj in het shirt van Manchester United.
Volledig scherm
Adnan Januzaj in het shirt van Manchester United. © EPA

“Januzaj moest nu een echte wereldster zijn. Na Giggs had ik nooit iemand gezien die zo goed was”

La LigaAls een komeet schoot zijn carrière de lucht in bij Manchester United, tegenwoordig mag Adnan Januzaj (24) al blij zijn als hij mag invallen voor Real Sociedad. Ook Roberto Martínez, nochtans een believer, lijkt de aanvaller stilaan op te geven. Anderhalf jaar terug de WK-surprise, nu niet eens meer in zijn ruime selectie. Tot ontgoocheling en ergernis van Nicky Butt (44), onderdeel van het glorieklasje van ‘Sir’ Alex Ferguson en tegenwoordig werkzaam onder Solskjaer bij de Mancunians. “In mijn ogen moest hij een wereldster worden.”

10 reacties

  • Fonz Ooms

    4 jaar geleden
    Mist een goede mental coach en zijn priveomgeving trekt op niks qua carrierebegeleiding.
  • marc germeau

    4 jaar geleden
    Wat gaat er om in het hoofd van een vetbetaalde voetballer? Het kan van alles zijn, maar sommige spelers zijn niet bereid méér te doen dan een mooie cent verdienen zonder vroeg moeten op te staan of er op training elke dag moeten in te vliegen. Op een 15-tal jaar hebben ze dan 1 of 2 M€ opzij en hoeven ze nooit meer te werken in hun hele leven. Gemakzucht en gebrek aan ambitie.
  • Bern Maes

    4 jaar geleden
    Heeft alles om het maken , alleen weten enkel de mensen die nauw met hem samenwerken waarom het steeds net niet lukt ... ik vond (vind ) hem nog steeds een topspeler als het "kopke" goed zit
  • patrick smedts

    4 jaar geleden
    wanneer vertrekt martinez nu eindelijk en kunnen de rode duivels dan eens een tornooi winnen ?
  • Cindy Borremans

    4 jaar geleden
    Minuten die hij gisteren maakte was hij wel den besten op veld,, alba en piqué zot gedrribbeld