Egbert Lachaert
Volledig scherm
Egbert Lachaert © BELGA

Open Vld wil werkzoekenden in flexi-jobs

Open Vld gaat een wetsvoorstel indienen dat werkzoekenden moet toelaten om te flexi-jobben. Dat zegt Open Vld-Kamerlid Egbert Lachaert. Hij reageert daarmee op een eerder voorstel van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ).

68 reacties

  • Rony scheerlinckx

    4 jaar geleden
    Daar sta twee goeie bij elkaar zij gaan zeggen hoe het moet terwijl ze nog nooit een dag gewerkt hebben,of ge nog zult blijven lachen met de werklozen is de vraag maar denk het niet je ben een die verantwoordelijk is voor de ondergang van de OVLD
  • claudio lugli

    4 jaar geleden
    ja en wij als werknemers kunnen (moeten) inleveren ,want werkgever gaat goedkopere flexi jobbers aannemen.wat trouwens al gebeurd.en dan nog moeten wij ons aanpassen aan de uren wat flexi jobbers doorgeven. maar ja OVLD alles voor de werkgevers he. arbeider is alleen maar ballast wat geld kost
  • Rene Van houdt

    4 jaar geleden
    Ovld staat voor : uitbuiten werkmens (flexi-jobs) Ovld staat voor : alleen ik moet rijk worden Ovld staat voor : altijd opzoek naar gratis werkkrachten en geen onkosten Ovld staat voor : kazakdraaien waar nodig is voor hen bestwil. Ovld staat voor : blauwe kleur komt na het rood. Menslievendheid onbekend term!!!!!
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Het is de "nauwelijks nog Open" VLD , blijkens de recentste peiling.
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Vraag naar flexi jobs en intrimwerk is de schuld van sommige sociale partners, nee geen proef periode meer .