Verstappen.
Volledig scherm
Verstappen. © Photo News

Nieuwe episode in gehakketak tussen Ferrari en Verstappen: “Max moet niet hopen op een zitje bij ons”

Formule 1Een huwelijk tussen Max Verstappen en Ferrari is verder dan ooit. Nadat de vurige Nederlander de Italiaanse renstal betichtte van oplichterij en stelde dat hij zichzelf niet als toekomstig ploegmaat van rastalent Charles Leclerc ziet, spaarde Ferrari-CEO Louis Camilleri op het kerstdiner van de rode brigade zijn kritiek voor onze noorderbuur niet. “Hij moet niet hopen op een zitje bij ons. Waarom zouden we naar een 22-jarige luisteren?”

32 reacties

  • walter minnekens

    4 jaar geleden
    verstappen niet bij Ferrari? dat is dan eerder een probleem voor Ferrari ipv voor verstappen,wees gerust , die kan het ook maken zonder Ferrari,hij heeft Ferrari niet nodig!
  • Ineke Visser

    4 jaar geleden
    Als iemand F1 interessant maakt is hij het wel. En Ferrari heeft het hoog in de bol ze maken het nu eigen renners het onmogelijk om te winnen.
  • J Trijp

    4 jaar geleden
    Een man die zegt wat hij denk is zeker geen huilebalk , ik heb er liever mee te maken, dan zij die achter de rug praten Marc.
  • Marc Van Opstal

    4 jaar geleden
    Nochtans zouden ze goed bij mekaar passen. Over het paard getilde huilebalken, zowel Verstappen als Ferrari.
  • Ongeveer Precies

    4 jaar geleden
    Dat wil Verstappen ook niet. Die wil wereldkampioen worden en dan moet je beslist niet bij het huidige Ferrari zijn. Geen team dat zo faalt in tactiek, en zijn coureurs eigenhandig de winkansen ontneemt.