AFP
Volledig scherm
© AFP

Slachtoffer prins Andrew vanavond in Telefacts: “Ik werd doorgegeven, zoals een bordje met fruit”

TVTelefacts zendt vanavond het veelbesproken interview uit met Virginia Roberts Giuffre (35), de vrouw die als tiener ten prooi viel aan de misbruikpraktijken van Jeffrey Epstein en prins Andrew (59). In het interview doet ze haar boekje open over hoe ze onder dwang seks had met de Britse royal.

8 reacties

  • Dirk DE Bakker

    4 jaar geleden
    Laat nu eens eerst echte bewijzen zien, die zullen ze waarschijnlijk niet hebben maar ja in het amerikaanse rechtssysteem kan alles he.
  • Benny Loisen

    4 jaar geleden
    Willam , dat meisje was 17 jaar ! Hoe kan je verwachten dat zo iemand denkt en handelt als een volwassenen ? Is toch makkelijk hoor , roeptoeteren als je niet zelf in deze situatie gezeten hebt !
  • William Bonny

    4 jaar geleden
    Zoals eerder vermeld, Als je merkt dat er iets niet oké is, Wel dan blijf je daar toch weg!!!!!!, Dat mens zit vol met leugens en zoekt via aandacht ===GELD
  • Oisin Macdara

    4 jaar geleden
    De kinderen werden gelokt door ghislaine maxwell, ze zouden een massage cursus krijgen. En moesten onmiddellijk beginnen met een oude man (Epstein) te masseren, maar eigelijk kwam er niet veel van dat masseren, men begon de kinderen sexueel te misbruiken.
  • Axel Italis

    4 jaar geleden
    Kan me heel goed inbeelden dat ze zich hoe dan ook misbruikt voelt. Prins Andrew probeert er zich uit te praten, Weinstein probeert het met een Rolator, afgekeken van Bo Coolsaet. Zou niet graag hebben dat mijn dochter zo vernederd wordt, ook al stemde ze in met een snoepreisje.