Pérez bij Benzema en Hazard.
Volledig scherm
Pérez bij Benzema en Hazard. © realmadrid.com

Na de dure auto’s, het chique kerstdiner: Hazard en Courtois schuiven benen onder tafel

10 reacties

  • Mike Vanderkerken

    4 jaar geleden
    Mooi gebaar van hun club voor hun onderbetaalde werknemers, eerst een auto om hun basismobiliteit te verzekeren en nu een etentje zodat ze niets steeds op fastfood moeten overleven. Prachtig initiatief om de minderbedeelden in de maatschappij eens iets extra te gunnen.
  • Richard Tolenaars

    4 jaar geleden
    Wat een afgunst weeral. Bedenkt dat door het voetbal miljoenen mensen een job hebben en bekijk het dus allemaal een beetje ruimer. Hier vreet Jan modaal er ook op los met kerst en nieuwjaar en dat is voor mij pas echt om te kotsen als je ziet wat sommige mensen binnenspelen.
  • Frans De Kock

    4 jaar geleden
    Ik steek nog liever een fritje met stoofvlees bij Luc en An als tussen die zjetsetters te zitten.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Voor mijn part verdubbelen ze hun loon in 2020. En dan ? Ik ben er absoluut niet jaloers op en dit loon verdienen ze door wekelijks honderden miljoenen mensen plezier te laten beleven aan hun ongebreideld talent tijdens een voetbalmatch.
  • kurt peeters

    4 jaar geleden
    Jaloezie is toch iets geweldig hoor. Ik spreek als iemand die in armoede leef(de) en 2 jaar dakloos was. En ik heb er totaal geen probleem mee dat die jongens zo verdienen. En krijgen wat ze krijgen van hun sponsors. Het is wat er iemand aan wil geven he. In se worden ze beloond voor hun prestaties in hun carrière. (Laat ons maar zwijgen over overheids personeel die zichzelf wat toekennen, zonder enige presentatie te leveren)