De contouren sluiten naadloos aan bij die van de Tesla pick-up.
Volledig scherm
De contouren sluiten naadloos aan bij die van de Tesla pick-up. © Lars Büro

Tesla Cybertruck krijgt nu ook eigen garage: Cybunker

AutoDe Tesla Cybertruck is niet weg te slaan uit de internationale aandacht. Nadat berichten opdoken dat de nieuwe elektrische pick-up te groot zou zijn om in een standaard garage te parkeren, komt een bedrijf met een geniale oplossing op de proppen: de Cybunker.

11 reacties

  • J B

    4 jaar geleden
    De situatie van de laatste foto in het echt zal leuk zijn. Extreme koude zorgt ervoor dat de batterij niet lang meegaat. Daarnaast zie ik poollicht. In een arctisch gebied betekent dit meestal een paar maanden geen zon. Van waar komt de energie? Dieselgeneratoren? Of misschien van een windmolen? Tenminste als het waait en deze niet vastvriest bij deze lage temperaturen. Maar moet toegeven op zich is het wel mooi.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Een antwoord op de betonstop. Garage van 600 m² in onverwoestbaar staal. En Joke is er niet meer om een staalstop uit te vaardigen.
  • Stille Stille

    4 jaar geleden
    Goed en wel en de bouwvergunning en plaats dat je ter beschikking moet hebben zodus geen elektrische auto voor mij nu en dan niet
  • Danny Vermeiren

    4 jaar geleden
    Henri Troyat: in de reclame hangen die inderdaad aan het stopcontact in een grote garage maar anderzijds zeggen ze dat het veiliger is om hem buiten op te laden wegens brandgevaar.......
  • Gert De Vries

    4 jaar geleden
    En de Tesla Cybertruck krijgt ook eigen chauffeur: Cyzot