Prins Andrew mag dan uit het openbare leven verdwenen zijn, het kerstfeestje van zijn moeder wilde hij duidelijk niet missen.
Volledig scherm
Prins Andrew mag dan uit het openbare leven verdwenen zijn, het kerstfeestje van zijn moeder wilde hij duidelijk niet missen. © EPA

Geplaagde prins Andrew bezoekt kerstfeest van de Queen en krijgt steun uit onverwachte hoek

RoyaltySinds de Britse prins Andrew (59) eind november al zijn openbare functies neerlegde, werd hij nog maar zelden in het openbaar gezien. Maandagavond kwam daar verandering in. Samen met zijn broer, prins Charles (71), en andere familieleden, bezocht hij het jaarlijkse kerstfeestje van zijn moeder, Queen Elizabeth (93). En hoewel de kritiek op hem nog niet verstomd is, sprak één iemand toch - zij het in bedekte termen - zijn steun uit voor de geplaagde prins.

7 reacties

  • Kris Bourgond

    4 jaar geleden
    Niettegenstaande ik dit gedrag enorm afkeur moeten we toch even zeggen dat hier toch nog niets bewezen is. Lijkt me nogal straf dat iemand zomaar door een getuigenis ten val kan gebracht worden. Eerst schuldig worden bevonden, dan pas als publiek veroordelen. Ik hoop echt dat het jullie nooit overkomt dat je van iets wordt beschuldigd en je door de publieke opinie al wordt veroordeeld zonder proces... Precies de middeleeuwen hier, toen verbrandden ze heksen op vermoedens...
  • Steven Nevets

    4 jaar geleden
    Waarom verbaast dit me niet? Ik had eerder gedacht aan steun uit Knokke, van Nihoul.
  • PAUL JANSEN

    4 jaar geleden
    Misbruik is en blijft misbruik! Of je nu een gewone burger of een prins bent! Straffeloos hiermee wegkomen is de deur wagenwijd openzetten voor andere pedofielen! Nu doen je van niks meer weet is een doorn in het oog van alle misbruikte mensen!
  • vangeel guido

    4 jaar geleden
    Shame on you !!!
  • Eddy Pauwels

    4 jaar geleden
    Dat is kweeniehoe nobel van meneer de aarSbisschop, die vindt dat natuurlijk maar klein bier tov al die kleine mannen die misbruikt zijn/worden door de leden van zijn clubke.... Shame on you !!!