Khalid Zerkani.
Volledig scherm
Khalid Zerkani. © photo_news

Cipiers voor de rechter voor mishandeling belangrijkste jihadronselaar van België

Drie cipiers van de gevangenis van Sint-Gillis riskeren celstraffen omdat ze jihadronselaar Khalid Zerkani, alias de ‘Kerstman van de Jihad’ zouden mishandeld hebben. “Ze gooiden hem hardhandig in zijn cel, waardoor hij met zijn hoofd tegen zijn betonnen bank stootte”, aldus het parket. De drie cipiers houden vol dat het om een ongeval gaat.

13 reacties

  • jean-pierre rejek

    3 jaar geleden
    Advocaten moeten onzin verkopen als het maar geloofwaardig over komt al is dat voor de grootste crapuul geld en hebt ge mij gezien,als ge niet oppast moeten de cipiers nog schadevergoeding betalen hallo zeg.
  • Luc Bours

    4 jaar geleden
    Niet hard genoeg blijkbaar, want er is geen dokter voor verzorging of bezoek aan een spoedafdeling aan te pas gekomen En dan mensen die dit werk nog willen doen voorwaardelijke gevangenisstraffen opleggen, dit moet een grap zijn , dit kan niet, het is komkommertijd Hoeveel doden heeft die gast op zijn geweten door het ronselen van gasten in België om naar Syrië te trekken, Dus die paar toeken kan die zeker hebben, of die heeft heel goede Prodeo Advocaten en anders begrijp ik het niet
  • Robert De Winter

    4 jaar geleden
    De wereld op zijn kop.
  • eric loyens

    4 jaar geleden
    De wereld op zijn kop
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Pardon? dit is toch een grap niet?