Het Capitool in Washington waar het parlement huist.
Volledig scherm
Het Capitool in Washington waar het parlement huist. © EPA

Huis van Afgevaardigden keurt morgen zo goed als zeker impeachmentartikels tegen Trump goed, messen reeds geslepen in de Senaat

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden spreekt zich morgen uit over twee impeachmentartikels tegen president Donald Trump. De Democraten hebben een meerderheid in het Huis, dus het is zo goed als zeker dat beide artikels zullen passeren. In de Senaat worden intussen de messen al goed geslepen. Trump kroop in zijn pen om in een brief aan Nancy Pelsi, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, zijn ongenoegen te uiten.

4 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Impeachment is volgens Trump maw een ongrondwettelijk proces... ondertussen alweer een prachtige reactie op twitter van het groot licht dat zijn brief aan Pelosi goede punten en reviews kende. Alles is een tv show voor deze knul. Een president die 90% van zijn tijd op Twitter spendeert, top hoor.
  • Lieven Vermandere

    4 jaar geleden
    Zal niets baten. Sommige Democraten in de Senaat nemen al de vlucht vooruit en dan moeten ze nog 20 Republikeinen overtuigen. Laatste verwoede poging om de volgende kiescampagne te beïnvloeden....maar de Amerikaanse kiezer is geen idioot.
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    Dat is helemaal niet zo goed als zeker
  • Etienne Callebout

    4 jaar geleden
    Dat is juist nu het ergste van de nieuwe eeuw .regeringsleiders die aan alles lak hebben en zich niet meer verantwoordelijk achten voor hun daden .dit is de nieuwe elan en dit over de hele wereld en dan spreekt men van wereldverbeteraars .men zou voor minder de pest hebben aan alles die macht en geld tentoon verspreidt .