Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kamer bespaart op werkingstoelagen fracties, maar niet op partijdotaties

PolitiekDe Kamer bevriest de werkingstoelagen op de politieke fracties. De Kamercommissie voor de Comptabiliteit heeft daarover vandaag een voorstel goedgekeurd. Een voorstel van N-VA-Kamerlid Wim Van der Donckt om ook de dotaties aan de politieke partijen te bevriezen, haalde het niet.

9 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    De partijen zijn blijkbaar gouden huisjes! Dit moet stoppen. Een partij moet niet met belastinggeld gefinancierd worden!
  • Fons Jacobs

    4 jaar geleden
    Iedereen gelijk voor de wet, geef ze een loon als een gewone bediende, ze bakken er toch niks van. Gewoon werken voor de kost juist als wij, wij kunnen ook niet zitten slapen op het werk.
  • patrick Gorra

    4 jaar geleden
    Een partij moet geen belastingsgeld krijgen om te doen wat zij moeten doen als verkozene !
  • luc verriest

    4 jaar geleden
    Een besparing van 172.000€. Lees goed, honderdtweeënzeventigduizend euro. Dat is de belastingbetaler gewoon in zijn gezicht uitlachen! Groenen, MR en PS stemden tegen een grotere besparing, CD&V stak alweer de kop in het zand en onthield zich! Hoe lang denken die politici daar nog mee weg te komen?
  • Gilbert Rodts

    4 jaar geleden
    Nu weten we wie er voor en tegen is en tonen ze hun ware gezicht eens .Groenen en roden die roepen dat er evenwicht moet zijn amaaai wat een hypocrieten .