Proximus-CEO Guillaume Boutin.
Volledig scherm
Proximus-CEO Guillaume Boutin. © Photo News

Nieuwe Proximus-topman nu al onder vuur over diploma

De nieuwe CEO van Proximus, Guillaume Boutin, ligt nu al onder vuur. Op Boutins cv staat immers een hoog aangeschreven opleiding, maar die blijkt hij nooit te hebben gevolgd. Dat meldt De Tijd.

30 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    4 jaar geleden
    Ofwel liegen onze zogezegde toppers over hun diploma’s , vaardigheden en loon .... Als jij liegt over iets mag de baas je zonder pardon afdanken ! Wie ziet eigenlijk deze super krachten hun profiel na ? (Makelaars, politiekers of zogezgde duur betaalde head hunters )
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Bewijs dat CEO’S en andere managersfuncties geen waarde hebben. Enkel goed kunnen “praten” is hun kwaliteit en niet vergeten veel geld voor zichzelf binnenhalen !
  • wim Goossens

    4 jaar geleden
    Het enige wat telt zijn zijn competenties, als die ok zijn is er geen enkel probleem. Misschien moeten onze politici, zeker deze van de NV-A, ook eens hun cv's vrijgeven, want zij hebben totaal geen competenties om Vlaanderen te leiden blijkt uit het recente verleden (gat in de begrotingen ...)
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Dat is de beste grap : kijken of het om manipulatie ging of om een onschuldige fout. "Oeps foutje, heb ik nu toch wel op mijn CV gezet dat ik een Executive MBA aan de businesschool INSEAD in Parijs gehaald heb zeker ? Haha, soms kan een mens toch wel verstrooid zijn, hé."
  • Dirk Van braekel

    4 jaar geleden
    Komt overal voor. Kijk juist vandaag nog in Charleroi. Een technisch directeur van de lokale hospitalen die een valse ingenieur diploma had,. Te hoog salaris sinds jaren. In een Waals Brabantse intercommunale twee jaren geleden idem. Daar werd de perdoon veroordeeld. Die kandidate voor de NMBS enz. Een oplossing. De hoge scholen zouden jaarlijks hun palmaressen moeten publiceren.