Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Niet al je vakantiedagen opgenomen? Stop onmiddellijk met werken

WerkplekOver een tweetal weken is 2019 alweer onherroepelijk achter de rug. Liep de tijd je voorbij en zag je de kans nog niet al je vakantiedagen op te souperen?  Hier lees je wat de gevolgen zijn.

15 reacties

  • Yvan Lindekens

    4 jaar geleden
    Wie toch tijd teveel heeft, geen prijs stelt op vakantie en arbeider is, kan beter gewoon doorwerken: dat is bijzonder lucratief, omdat je op die manier enkel vakantiegeld, dubbel vakantiegeld en loon cummuleert.
  • Jurgen Aerts

    4 jaar geleden
    Theo Van Hoof , allemaal mooi als je uw pensioen haalt . Pakken als het komt is de boodschap ...
  • Peter Buyck

    4 jaar geleden
    Sommige arbeiders raken vlotter van hun verlof af omwille van planning van de ploegbaas. Bedienden en 'front office arbeiders' hebben het moeilijker omdat ze vaak afspraken hebben met de klanten en technische interventies moeten doen (bvb de hersteldienst personenlift, de wegenwachter, ...)
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Mijn baas laat me toe om 11 dagen/jaar op te sparen met een maximum van 150 dagen Didi Bellens. Waarom zou ik het dan niet doen? Voor de collega's alleen maar voordelen. Ik neem die dagen allemaal gelijk en de baas weet dat hij een vervanger mag voorzien. Uiteindelijk zal ik zo een jaar vroeger op 'pensioen' kunnen.
  • Francinne Declerque

    4 jaar geleden
    Als dat niet werkt betaald ziekenverlof nemen.