Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nederlandse boeren blijven ook tijdens avondspits actie voeren

Acties van Nederlandse boeren en bouwers zorgen ook voor drukte tijdens de avondspits. Er staat nu al 420 kilometer in Nederland. Normaal is dat rond deze tijd 270 kilometer, meldt mobiliteitsorganisatie ANWB. De weg A7 bij Hoorn-Noord is afgesloten door de politie. Voertuigen van actievoerders worden daar tegengehouden.

6 reacties

  • Jos Plessers

    4 jaar geleden
    En wie pesten ze hiermee?De gewone werkmens,niet de politiekers
  • Dick van Aggelen

    4 jaar geleden
    Was erg gezellig op het Mediapark met lekkere warme Duitse worst.
  • Nema De Geest

    4 jaar geleden
    Moderne landbouwers zijn geen boertjes meer. Dit gaat over de moderne bio-industrie, een vervuilende verwoestende industrie die massaal veel chemisch afval veroorzaakt en waarbij dieren in verschrikkelijke omstandigheden moeten leven tot ze gruwelijk worden geslacht. Dat de voorstanders van dit model de mest en vervuiling bij hun thuis opslaan.
  • Erwin Hyndrikx

    4 jaar geleden
    Elke maatregel tegen landbouw is er een teveel. De marges zitten bij de warenhuizen, de boeren krijgen veeel te weinig.Wil men innovatie, milieuvriendelijker en diervriendelijker landbouw,: zorg dat boeren dan geld verdienen (maw geef marge aan de boeren) Tot slot, in biolandbouw gaat het dezelfde weg op: reclame Carrefour: 'de goedkoopste bio vind je bij ons' (dus ook hier opnieuw geen marge voor bioboeren). No further comment...
  • Sonny Breugelmans

    4 jaar geleden
    Wat ik altijd fascinerend vind is dat de media er niet bijzegt WAAROM deze mensen staken, ja dit is vanwege die klimaat maatregelen die deze beroepen kapot zullen maken. En denk maar niet dat het enkel bij deze beroepen blijft. De klimaat extremisten gaan heel de economie voor de middenklasse kapot maken.