Patrick en Rossana Kluivert.
Volledig scherm
Patrick en Rossana Kluivert. © ANP Kippa

Vrouw Patrick Kluivert daagt omroep voor de rechter na item over haar hondenopvangcentrum: “Donaties gebruikt voor marketingkosten”

Rossana, de echtgenoot van voormalig topvoetballer Patrick Kluivert (Ajax, AC Milan, FC Barcelona) onderneemt juridische stappen tegen de Nederlandse publieke omroep AVROTROS vanwege een uitzending van het programma Opgelicht?!, waarin haar organisatie Dog Rescue Center Curaçao aan bod komt.

1 reactie

  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Hopelijk wordt Nederland wakker en gaan ze op zoek naar een betrouwbare partner als ze dan toch geld willen schenken om het honden leven op Curaçao te verbeteren. Maar waar zit de regering hier met maatregelen als het zo slecht gesteld is. Nu komen de praktijken zo als belicht bij de stichting vaak voor en zijn de werkingskosten ( lonen en huisvesting )hoger dan de uitgekeerde bedragen richting het doel. Een mens moet toch uitgebreid leven.
  1. Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”
    PREMIUM
    tv

    Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”

    ‘Boer zkt vrouw’ heeft dit seizoen al héél wat traantjes opgeleverd. Ook op het erf van melkveeboer Martijn (36) in Bree. In de vorige aflevering stuurde hij de 32-jarige Lynnsie naar huis, zij was er het hart van in. Zij liet haar tranen de vrije loop, omdat ze in - tegenstelling tot Martijn - wél toekomst zag in een relatie met de boer. In ‘TV Familie’ blikt Martijn uitgebreid terug op de strijd tussen de verschillende dames. “Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom.”
  2. ‘Nonkels’-acteurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”
    PREMIUM
    TV
    7

    ‘Non­kels’-ac­teurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”

    De knetterende chemie die u op het scherm ziet tussen ‘Nonkels’-acteurs Blaise Afonso (30) en Assa Sylla (27) is er ook in het dagelijkse leven. Vier jaar geleden leerden de twee elkaar kennen op een filmset en intussen zijn de tortelduiven getrouwd en de ouders van een pasgeboren baby. In dit interview vertellen Blaise en Assa hoe het is om als koppel samen te werken en staan ze stil bij het racisme dat ‘Nonkels’ tackelt. “In Italië werd ik tegengehouden op de luchthaven. ‘Je moet betalen of je mag het land niet binnen', kreeg ik te horen.”