AFP
Volledig scherm
© AFP

Charles Michel spreekt Europees Parlement eerste keer toe, en krijgt meteen kritiek

Charles Michel heeft vandaag voor de eerste keer het Europees Parlement toegesproken sinds hij begin december aantrad als voorzitter van de Europese Raad. De ex-premier deed er de conclusies van de Europese top van vorige week uiteen, en kreeg kritiek op het uitblijven van lange gesprekken over de volgende Europese meerjarenbegroting.

6 reacties

  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    U. van der Leyen en Ch. Michel staan garant voor een hutsepot Europa. Beiden hebben in eigen land reeds duidelijk bewezen dat ze voor deze 'top jobs' bijlange niet over de nodige kwalificatie beschikken.
  • Billy Valcke

    4 jaar geleden
    Begroting maken is niet zijn sterkste kant.palaveren wel.en met de handjes zwaaien ook.
  • Valentijn Jacobs

    4 jaar geleden
    Hij dacht dat hij in Brussel aan het palaveren was, als ze op deze manier de landbouw blijven aanpakken, zullen we niets anders meer kunnen dan onze gazon om te spitten en zelf groenten te gaan kweken zoals in de jaren 40 en 50, en misschien zelf een varken kweken en geit om thuis te slachten, dan is het probleem met de offerfeesten ook terug opgelost, we zijn weeral goed bezig.
  • Ricci Latte

    4 jaar geleden
    Hoe lang gaat het duren voor iemand hem daar "een dweil" noemt?
  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    De wisselende verhuis tussen Brussel en Straatsburg is ook goed voor het klimaat,om nog niet te spreken over het kostenplaatje hypocrisie ten top.