Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Vercauteren: “Club Brugge favoriet? Kunnen wij als Anderlecht zeggen dat Club favoriet is?”

Croky CupVoor Anderlecht wacht morgenavond een cruciaal duel. De Beker is nog altijd de kortste weg naar Europa dus wil paars-wit zich een lange kruistocht besparen via de competitie, moét het de Croky Cup winnen. Alleen is de tegenstander straks Club Brugge, de zwaarst mogelijke brok van de overige kwartfinalisten.

30 reacties

  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Als ze het man city systeem willen doorzetten tegen Brugge gaan ze zwaar onderuit gaan. Het zal alleen verdedigen worden, en als ze nu ineens heel goed spelen is het een schande dat de spelers niet beter hun best kunnen doen in de rest van de wedstrijden.
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Anderlecht heeft het thuisvoordeel dat is het enige nog ...! Dit is hun laatste kans voor Europees te halen ... Hopelijk mooie matche en neutraal arbitrage + de var ! Dat de beste mag winnen
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    RSCA speelt beter en beter, verleden weekend op Sclessin toch 2 hele doelpogingen op 90 minuten. Vanavond met het thuisvoordeel worden het er misschien 2,5 binnen het kader. Hopelijks houdt club zich niet in en maakt ze af.
  • Bart Karmel

    4 jaar geleden
    Het lukt Brugge al meer dan 15 jaar niet!
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Zeer lang geleden dat ik als club supporter in Europa competities Anderlecht kon steunen omdat ik Belgische ploegen zo wie zo steun