REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Macron bereid om “mogelijke verbetering rond de cruciale pensioenleeftijd” te overwegen

De Franse president Emmanuel Macron is klaar om het pensioenhervormingsproject “te verbeteren” en is met name van plan “een mogelijke verbetering rond de cruciale pensioenleeftijd” te overwegen, verklaarde zijn entourage op deze morgen, alvorens verder overleg met de sociale partners in Matignon te plegen.

3 reacties

  • Luc Anoniem

    4 jaar geleden
    @levi raus. Belasting op kapitaal om de pensioenen te betalen? Mag ik u dan beleefd vragen hoeveel pensioen krijgt het kapitaal dan? Mag ik vragen dit per direct te storten, omdat mijn kapitaal zwaarder belast wordt dan uw inkomen.
  • Levi Raes

    4 jaar geleden
    Moest men belasting heffen op álle kapitaal zou het allemaal betaalbaar blijven. Helaas ontsnapt de elite zoals gewoonlijk aan eerlijke belastingen door allerhande achterpoortjes!
  • DAVID VAN LAER

    4 jaar geleden
    Zolang de kinderen van de generatie babyboomers nog aan het werk is zal er weinig veranderen, deze mensen hebben gemiddeld tussen 25 en 40 jaren gewerkt en staan aan de vooravond van hun pensioen die gaan niet geneigd zijn om er nog eens 10 jaar bij te doen. Dit telt niet enkel in Frankrijk maar voor heel Europa.