De kersverse CEO van Proximus, Guillaume Boutin.
Volledig scherm
PREMIUM
De kersverse CEO van Proximus, Guillaume Boutin. © Photo News

Waarom fout op cv van nieuwe Proximus-CEO wellicht niet tot zijn ontslag zal leiden

Guillaume Boutin, CEO van Proximus, is niet de eerste op wiens cv een niet behaald diploma staat. Dat werd eerder al Anissa Temsamani én Ellen Joncheere verweten, met verregaande gevolgen voor hun job. Of ook Boutin zal moeten opstappen, is lang niet zeker.

31 reacties

  • Jean Lazoore

    4 jaar geleden
    Ken iemand die als Ing. gaan werken is in het buitenland, een Europees land. Nadat hij zijn Ing. diploma had afgegeven met x- aantal bijlagen en vertalingen, o.a. In het Engels was dat blijkbaar niet genoeg, hij moest ook zijn diploma bezorgen van zijn middelbare studies. Leve Europa ! Moest er 1 punt of komma te kort geweest zijn dan mocht hij zijn handtekening zetten als technieker i.p.v als Ing. Dat is de werkelijkheid ! Voor een fils a papa zal dat vermoedelijk veel vlotter gaan.
  • censor

    4 jaar geleden
    Dus hij heeft zijn eigen CV niet gelezen ...vertrouwd dus anderen blindelings....of was het louter in zijn voordeel, dat ie quasi van niets wist....en wij moeten dat weer geloven, wij zijn in zekere zin ook aandeelhouder, aangezien de belgische staat dit is....ze hebben zich met andere woorden weer in de luren laten leggen door proximus.
  • Ronny Claes

    4 jaar geleden
    Onbetrouwbaar onmiddellijk de laan uitsturen
  • Jan De Vos

    4 jaar geleden
    Als het maar een Fransprekende is, daar komt het op neer, na Bellens, Leroy, nu een Fransman en waar Zit De Clerck die in raad van beheer zit??
  • Jozef Van der Elst

    4 jaar geleden
    Liegen, buiten. Mijn dochter is handelsingenieur en heeft buitenlandse betrekkingen gestudeerd,en 2 jaar in America in Connecticut om haar Master in Business te halen. Is CEO van haar eigen consult bureau in Genève en was senior directeur bij de WEF. Is nu General Director bij President Trudeau in Ottawa. Zij heeft de nodige kennis. Maar in België is alleen de lengte van je arm van belang, het is ook daarmee dat we zo ver gekomen zijn. Triestig hé, wij zullen dat wel betalen, willen of niet.