Bij een verkiezingsbijeenkomst in Michigan zei de president dat de Democraten "diepe haat en minachting" vertonen voor de Amerikaanse kiezer en dat zij daar de prijs voor zullen betalen in de verkiezingen van 2020.
Volledig scherm
Bij een verkiezingsbijeenkomst in Michigan zei de president dat de Democraten "diepe haat en minachting" vertonen voor de Amerikaanse kiezer en dat zij daar de prijs voor zullen betalen in de verkiezingen van 2020. © AP

Trump: “Deze wetteloze procedure is politieke zelfmoord voor de Democraten”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar de Democraten om de afzettingsprocedure die zij tegen hem in gang hebben gezet.

9 reacties

  • Freddy Waayeret

    4 jaar geleden
    Het zal ze niet lukken donald
  • kris verbeek

    4 jaar geleden
    Zelfs Nixon was vergeleken met Trump een engeltje.
  • Pieter Marchand

    4 jaar geleden
    Ben geen fan van Trump, vooral niet van zijn stijl. Maar of dit een goede zet is, weet ik niet. Het zou nog wel eens in zijn voordeel kunnen gaan spelen...
  • Marianne Van den Lemmer

    4 jaar geleden
    Wat heeft dit poppenspelletje de Amerikaanse belastingbetaler weer niet gekost? De (zogenaamde) democratische partijen zijn bedroevend bezig (zoals hier, met dat cordon rond VB). En Trump? Die gaat een nieuwe klinkende verkiezingsoverwinning tegemoet. Met de vinger in de neus.
  • Bernard Vermoere

    4 jaar geleden
    De media is al van voor hij president werd aan het proberen hem te ondermijnen.En waarom: omdat weigert hen te volgen in hun door hen bepaalde en uitgestippelde(linkse) weg te volgen. En daar kunnen ze nu eens gene weg mee.T word leuker en leuker,en straks bijten ze met zen allen weer zwaar in het zand.