Club Brugge-manager Vincent Mannaert.
Volledig scherm
Club Brugge-manager Vincent Mannaert. © Photo News

Vincent Mannaert over Anderlecht-Brugge: “Zelfs in onze moeilijkste momenten hebben we nooit aan een open brief gedacht”

Club BruggeAnderlecht-Club Brugge. Ook al lagen de waardeverhoudingen nooit verder uit elkaar, ‘t is nog altijd dé topper van het Belgische voetbal. Club-manager Vincent Mannaert liet aan de vooravond van het bekerduel in zijn kaarten kijken. “Zelfs in onze moeilijkste momenten hebben wij nooit aan een open brief gedacht”, zegt hij in de podcast van RTBF.

30 reacties

  • Bart Karmel

    4 jaar geleden
    Club Burgge had dan ook geen status om elke paar jaar de titel te pakken. RSCA pakte er zo eens 3 op een rij! Nog niet zo lang geleden. Doe het maar na Mannaert. Beide palmares naast elkaar leggen zegt genoeg. De huidige sportieve waardeverhouding is relatief.
  • FRANS DE ROUCK

    4 jaar geleden
    Er zijn nu eenmaal mannen die brieven schrijven en anderen doen dat niet. Er zijn ook mannen die recht door een rondpunt rijden en anderen doen dat niet maar volgen gewoon de draai.
  • CYNTHIA MOREL

    4 jaar geleden
    Ilse Verlinden, u verwijt mij dat ik niks van de media snap, maar kan u mij eens tonen waar ik elke Clubfan over dezelfde kam scheer ? Ik schreef veel. Ik vind het alleen grappig dat ze praten over de arbiter de Gentenaar die Brugge niet kan uitstaan. Ver gezocht. Het is voetbal, sport en spel geen oorlog.
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Ok het draait slecht bij Anderlecht MAAR ben wel heel blij met al die talentvolle jonge gasten! Zijn allemaal toekomstige rode duivels en dat heeft Brugge niet! Als Anderlecht volgend seizoen met een fitte spits kan beginnen en zoveel mogelijk van die jonge gasten kan houden dan doen ze zeker mee voor de titel.
  • jean Driessen-Andries

    4 jaar geleden
    Ik ben een neutrale voetbalsupporter en moet zeggen wat ik dit seizoen al heb gezien van FCB in competitie en CL heeft mij enorm voetbalgenot verschaft. De laatste jaren is dit niet het geval bij Anderlecht . Hopelijk komt er volgend seizoen beterschap bij Anderlecht . De voetbalsupporter kan er maar baat bij hebben.. vrees voor vnv dat het slechts 1richtingsvoetbal wordt..