AP
Volledig scherm
© AP

Is de liefde bekoeld? Kate duwt prins William van zich af in pijnlijk filmpje

RoyaltyFans van het koninklijke echtpaar prins William (37) en Kate Middleton (37) stemden enthousiast af op de kerstspecial ‘A Berry Royal Christmas’, een variant van ‘Bake Off’ waar de royals aan meewerkten. Eén fragment uit de show ging intussen viraal, want Kate lijkt niet zo happig te zijn op lichamelijk contact van manlief William.

10 reacties

  • Axel Italis

    4 jaar geleden
    Drie kinderen, einde contract, heeft ex vriendje. Boekversie volgt! @ Joan Edi : voor haar gaat hij door het vuur!
  • JoanEdi vandeneede

    4 jaar geleden
    Kate treurt om het haarverlies van William
  • Jenny Noben

    4 jaar geleden
    Allez wat maken ze weer voor een verhaal bij dit filmpje ...moest er geluid bij zijn dan zag het er helemaal anders uit. Zij zitten gewoon te lachen en waarschijnlijk waren ze iets grappig aan het vertellen en daardoor gebeurde die handeling. Al die verhalen, waar halen ze het vandaan? Bij elke blik die ze geven, elke stap die ze zetten maken ze (de reporters) een verhaal! Zonder te weten of het echt is. Fantasie hebben ze wel, de reporters
  • Lydia Appelmans

    4 jaar geleden
    Affectie tonen mag niet in het openbaar in die familie
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Dat zijn geen goden, dat zijn heel gewone mensen. God weet wat kleine kantjes die in huis hebben. Die merken dat ook pas als ze een tijdje getrouwd zijn. Alleen de keizer van Japan is een god. En zelfs die heeft minder fraaie prestaties geleverd in de tweede wereldoorlog. Maar aan goden wordt dat vergeven.