Michel Lelièvre
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Lelièvre

Michel Lelièvre werd in 24 uur uitgescholden, beroofd en in het ziekenhuis geslagen: “Maar hij laat zich niet ontmoedigen”

Michel Lelièvre (48) is noodgedwongen verhuisd nadat hij woensdagmiddag vlak voor de deur van zijn schuiladres in Anderlecht in elkaar werd geslagen. ’s Nachts was ook al zijn kamer kort en klein geslagen. De daders plasten daarbij op zijn spullen. Lelièvre sliep niet ‘thuis’ omdat hij eerder die dag was herkend en uitgemaakt voor ’t vuil van de straat.

35 reacties

  • Hilde Peeters

    4 jaar geleden
    Ik keur het ook niet goed dat die vrij is maar elk slachtoffer wil niet dat zijn of haar dader vervroegd vrijkomt maar er zijn er al vele die daar mee moeten leven zware misdadaad of niet . Het is niet de bedoeling dat we zelf voor rechter gaan spelen.
  • Peter Bruyneel

    4 jaar geleden
    Dirk Delaere, ge snapt er niks van. Désiré wil helemaal niet justitie afschaffen, wel integendeel. De partijen die net deze wantoestanden willen oplossen worden zelf in de gevangenis van het cordon sanitaire gegooid, dus het geraakt nooit opgelost.
  • Karla de Boeck

    4 jaar geleden
    Ik zou wel eens willen weten wat er in die voorwaarden staat !!
  • Ris VanCampenhoudt

    4 jaar geleden
    als "het volk" nu zelf rechter en beul wil spelen, waar gaan we met een rechstaat naartoe? Waarom dan ook niet de doodstraf weer invoeren?
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Hij heeft zijn straf uit gezeten die kinderen en de families hebben levenslang gekregen, hier in België laten ze hem vrij na 23 jaar en beschermen ze zulke moordenaars en de hard werkende Belg mag er voor opdraaien ook, een echte schande moest 6 keer levenslang gekregen hebben, in de USA hebben ze zoveel geen compassie mee achter slot en grendel voor de rest van zijn term, maar ja we leven in België waar alle uitschot alle kansen krijgt.