President Donald J. Trump (rechts) schudt de hand van Congreslid Jeff Van Drew in het Oval Office.
Volledig scherm
President Donald J. Trump (rechts) schudt de hand van Congreslid Jeff Van Drew in het Oval Office. © Photo News

Democraat die tegen impeachment was loopt over naar Republikeinen

Een Democratisch Congreslid uit New Jersey dat woensdag tegen de afzettingsprocedure van Donald Trump stemde, loopt over naar de Republikeinen. Dat heeft hij donderdag vanuit het Witte Huis en in aanwezigheid van de Amerikaanse president bevestigd. De 66-jarige Jeff Van Drew werd in 2018 in het Congres verkozen in een district dat tot dan al sinds 1995 door een Republikein werd vertegenwoordigd.

4 reacties

  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Trump is één van de weinige presidenten die geen oorlog begon. Obama en Hillary hebben Syrië en Libië in de as gelegd, dit met ontelbare doden, gewonden en miljoenen vluchtelingen tot gevolg..
  • HUGO Wils

    4 jaar geleden
    Trump heeft tot hiertoe zijn verkiezingsbeloften nagekomen:minder oorlogen,uit klimaatverdrag van Parijs stappen,herstel v/d nationale souvereniteit,bouwen v/d muur etc... De Democraten doen dit met hun afzettingsprocedure ook.De blinde haat t.o.v een onconventionele president,leidt nu tot iets waar men al complotten over smeedt sinds zijn verkiezing.In de senaat gaan er nog Dems volgen door tegen te stemmen!
  • Ludovic De Beuckeleer

    4 jaar geleden
    het gras is altijd groener aan de overkant.
  • Karl Winslow

    4 jaar geleden
    Wat mensen doen voor roem macht en geld...de rekening komt altijd achteraf...