Harvey Weinstein en de leiding van zijn failliete filmstudio treffen een miljoenenschikking met tientallen vermeende slachtoffers van de filmproducent. Het gaat volgens betrokken advocaten om meer dan dertig actrices en voormalig medewerkers van Weinstein, bericht The New York Times.
Volledig scherm
Harvey Weinstein en de leiding van zijn failliete filmstudio treffen een miljoenenschikking met tientallen vermeende slachtoffers van de filmproducent. Het gaat volgens betrokken advocaten om meer dan dertig actrices en voormalig medewerkers van Weinstein, bericht The New York Times. © EPA

Wéér aanklacht tegen Harvey Weinstein voor seksueel misbruik van 16-jarige

Harvey Weinstein heeft een nieuwe aanklacht wegens seksueel misbruik aan zijn broek. Het voormalige Poolse model Kaja Sokola zegt in 2002 op 16-jarige leeftijd door de oud-filmproducent te zijn misbruikt, melden verschillende Amerikaanse media.

1 reactie

  • Jürgen Mouton

    4 jaar geleden
    Het is een ondermijning van het rechtssysteem, als rijke beschuldigden zich kunnen vrijkopen, zonder verder gevolg. Hier kan dat in bepaalde gevallen ook, en daar is niets rechtvaardigs aan.