Democratische presidentskandidaten (v.l.n.r.): Ondernemer Andrew Yang, burgemeester van South Bend Pete Buttigieg, senator Elizabeth Warren, voormalig vicepresident Joe Biden, senator Bernie Sanders, senator Amy Klobuchar en businessman Tom Steyer.
Volledig scherm
Democratische presidentskandidaten (v.l.n.r.): Ondernemer Andrew Yang, burgemeester van South Bend Pete Buttigieg, senator Elizabeth Warren, voormalig vicepresident Joe Biden, senator Bernie Sanders, senator Amy Klobuchar en businessman Tom Steyer. © Photo News

Democratische presidentskandidaten in debat: over “miljardairs in wijnkelders” en stotterverleden Biden

De Democratische kandidaten voor het Amerikaanse presidentschap hebben donderdag de degens opnieuw gekruist in een televisiedebat, het zesde al. De jongste kandidaat, de 37-jarige Pete Buttigieg, kwam er onder vuur te liggen, en er was ook wat te doen rond een onhandige verwijzing van koploper en voormalig vicepresident Joe Biden naar zijn strijd tegen het stotteren. Verenigd waren de kandidaten opnieuw in hun verzet tegen de Republikeinse president, Donald Trump.

4 reacties

  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Samengevat: de Democraten hebben dus wérkelijk niémand.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Als dit de Democratische tegenstand van Trump wordt dan mag je er van op aan dat Trump terug verkozen wordt !
  • Spike Björk

    4 jaar geleden
    Ze zijn allemaal tegen Trump en toch zal hij herverkozen worden en het zou wel eens met een monsterscore kunnen zijn. De rijke weten of willen het niet weten wat de bevolking denkt, met uitzondering van Trump die zegt wat de bevolking wil horen.
  • caius lepidus

    4 jaar geleden
    er zal in amerika NOOIT een modale burger verkozen worden als president .(lees minder begoede) als je leest welke bedragen er nodig zijn om verkozen te worden is het meer een openbare veiling dan verkiezing