Alderweireld verlengde zijn contract tot 2023.
Volledig scherm
Alderweireld verlengde zijn contract tot 2023. © Twitter Stijn Francis.

Komst Mourinho trekt hem over de streep: forse loonsverhoging en nieuw contract voor Toby Alderweireld bij Tottenham

Buitenlands voetbalDe handtekening staat er. Toby Alderweireld (30) blijft vier jaar langer bij Tottenham, tot 2023. De komst van José Mourinho trok hem uiteindelijk over de streep. Spurs deed een serieuze financiële inspanning.  

5 reacties

  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Had ik maar voetballer geworden , haha iets te weinig talent zeker . Wat die jongens allemaal krijgen om op nen bal te trappen , degoutant da profvoetbal . Geld alleen maakt nie gelukkig maar geen geld wel , je zou voor minder naast je schoenen gaan lopen , verwende jongetjes , zitten in die wereld en weten waarschijnlijk nie meer wa gewoon is , ze kunnen er maar goed bij varen , maar mijn respect ‘ de voetbalwereld ‘ zijn ze al lang kwijt En van nature ‘ voetballer liefhebber ‘ Grtz
  • James Clean

    4 jaar geleden
    Ik walg van die bedragen. Dat is niet meer normaal!
  • Ronald Roelants

    4 jaar geleden
    Ik walg van deze geldsommen voor voetballers en andere "sportievelingen". Hoe dat sommige mensen dit nog interessant vinden. Het grootste deel van dit geld is belastingsgeld.
  • Wim Parmentier

    4 jaar geleden
    grappig, Mourinho trekt hem over de streep. Denk dat de verdrievoudiging van zijn loon daar voor meer tussen zit ;-)
  • Peter Berg

    4 jaar geleden
    Supporters kunnen best een paar mindere jaren verdragen maar wat we niet kunnen slikken is dat het niveau ondertussen gezakt is tot dat van pakweg Andorra.