BELGA
Volledig scherm
© BELGA

ACOD plant staking bij De Lijn tijdens eindejaarsperiode

De socialistische vakbond ACOD heeft een stakingsaanzegging ingediend bij De Lijn die loopt van 30 december tot 3 januari. Dat meldt De Lijn zelf, en bij ACOD wordt de informatie bevestigd.

13 reacties

  • Stefan Vandendijck

    4 jaar geleden
    De enige bestaansreden van de socialistische vakbond is nog staken dit is de enige reden voor alweer een staking want daar is België toch goed in dan NMBS nu De Lijn in de vakantieperiode luchthaven Zaventem wat een zielig klein landje met onbekwame maar vetbetaalde politiekers.
  • Mirjam Rypens

    4 jaar geleden
    En zo zitten er veel mensen alleen tijdens deze periode omdat ze niet bij hun familie geraken
  • Sylvia W

    4 jaar geleden
    Man man zo klagen bij de lijn. Er zijn wel mensen die gans een dag buiten moeten werken door regen en wind echte trunten zijn het bij de lijn
  • Francois Van Looy

    4 jaar geleden
    Het wordt tijd dat die socialistische vakbond nu ens buiten de wet wordt gesteld.Het moet nu eens gedaan zijn met dat staken. Ze hebben een goed betaalde job, doe ze dan of zoek ander werk. er is nog werk geneoeg in de ouderenzorg. Indien staken, afdanken, er is volk genoeg dat wel wil werken. n F. Va Looy
  • Lorena Rodriguez

    4 jaar geleden
    Maar ondertussen sturen ze wel naar de abonnees een mail rond om te melden dat we gerust een glasje kunnen drinken met oudjaar omdat er feestbussen zijn. Echt, goeie timing.