Treedt Marie morgen in de voetsporen van haar papa Gert?
Volledig scherm
Treedt Marie morgen in de voetsporen van haar papa Gert? © Ghyselinck

Kiest Studio 100 Marie Verhulst als nieuwe baasje van Samson?

ShowbizzZaterdagmiddag weten we eindelijk wie het nieuwe baasje wordt van Samson. Studio 100 maakt het grote nieuws dan bekend tijdens de première van de ‘Afscheidsshow van Samson & Gert’. De voorbije weken werd er al duchtig gespeculeerd over een mogelijke opvolger en er is één naam die vaak terugkeert: die van Marie Verhulst, de 24-jarige dochter van de Studio 100-baas. 

11 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    Zelfs ik weet als gewone vlaming al jaren hoe de kinderen dus ook de dochter van Gert eruit ziet. Die komen vaak al van jongsaf aan in de boekjes. Een anonieme auditie is dat niet geweest hoor.
  • Marleen Vanbrabant

    4 jaar geleden
    Simon, ik vind je wel heel naief. Die mensen bij studio100 kenden Marie Verhulst wel he toen ze "anoniem" (hallo...) auditie kwam doen. Tuurlijk nemen ze haar dan, als er keuze is tss verschillenden die "iets" kunnen. Komaan. En dat verhaal heeft ze al vaak verteld.
  • Toran Korshnah

    4 jaar geleden
    Simon Gevaert heeft wel gelijk... Trouwens, Victor lijkt mij een toffe kerel. Dat hij zegt dat hij kinderen haat, wil nog niet zeggen dat het zo is. Het kan ook een doorzichtig maneuver zijn om iets te verbergen. Het Nieuwe Baasje van Samson, bv...
  • Ivan Simons

    4 jaar geleden
    De jaloezie komt weer boven. Als ik mijn kinderen aan een job kon helpen in mijn eigen bedrijf deed ik het onmiddellijk. Wie niet?
  • Simon Gevaert

    4 jaar geleden
    Wat niemand hier weet, is dat Marie Verhulst wel degelijk auditie heeft moeten doen voor Ghostrockers zonder dat iemand wist dat zij de dochter was van Gert. Ook Victor is helemaal onderaan de ladder moeten beginnen aan de draaimolens van Plopsaland. Marie en Victor zijn gewoon de meest getalenteerde jonge mensen in Vlaanderen dus dat net zij voor deze Studio 100 programma's gekozen worden, is louter toeval.