Vrouw op klaarlichte dag ontvoerd in hartje Brussel

© Photo News

In Brussel is donderdagmiddag op klaarlichte dag op straat een vrouw ontvoerd. Het slachtoffer kon na korte tijd ontsnappen en haar ontvoerder, haar partner, kon nog dezelfde avond ingerekend worden. Dat meldt het Brusselse parket.

gjs

De feiten vonden donderdagmiddag plaats in de Anderlechtstraat in Brussel. Getuigen zagen en filmden daar hoe een man een vrouw in een auto dwong en wegreed. Politie en parket werden meteen verwittigd en openden een onderzoek om de dader te identificeren.

“Het slachtoffer is uit het voertuig kunnen ontsnappen en heeft zich meteen aangemeld in een politiecommissariaat in de buurt”, zegt parketwoordvoerster Stéphanie Lagasse. “Het verdere onderzoek heeft daarna geleid tot de identificatie van de verdachte, die donderdagavond is opgepakt.”

De man wordt vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van wederrechtelijke vrijheidsberoving en opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid op een partner. Het parket vraagt dat hij wordt aangehouden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen