Volledig scherm

Dan toch geen Ghelamco... Niels Destadsbader kiest voor drie avonden Sportpaleis

MuziekNiels Destadsbader trekt in oktober dan toch naar het Sportpaleis. De zanger liet dinsdag nog weten dat Antwerpen in 2020 niet op zijn agenda stond, maar komt daarop terug nadat de Gentse politie aangaf de veiligheid niet te kunnen garanderen voor zijn geplande concert in de Ghelamco Arena deze zomer.

5 reacties

  • Walter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    Een voetbalstadion is niet voorzien op de akoestiek van een concert, en wat als het regent. Een gebouw is vele malen gezelliger tenzij je voor hardrock gaat.
  • Guy Van Severen

    4 jaar geleden
    Ghelamco Arena, dat is in Gent, hé ! Daar kan niet veel...geen Niels, geen oplaadstations voor elektrische auto's, geen parking voor de voetbalfans...amai !
  • gianni de moor

    4 jaar geleden
    Heilig voetbal gaat blijkbaar voor op alles en nog wat maar een concertje in een mooi stadion kan er blijkbaar niet meer bij. Moesten de politiekosten s verhalen bij de Clubs ipv bij de burger.
  • Solange Declerck

    4 jaar geleden
    Komaan zeg, is dit serieus?! Het is toch niet alsof Nielske een wereldster is zoals Eminem, Drake, Kanye West , Ed Sheeran enz enz
  • ronny meuris

    4 jaar geleden
    Logisch, er Is natuurlijk een gigantische ordemacht nodig voor het optreden van Niels met zijn opzwepende muziek en moeilijk onder controle te houden fans ..